Specialerbjudande metodhandboken Stoppa ryktet!

Den 15 och 16 november besöker Helena Rojas, Josefin Branzell Hertz och Evelina Lundqvist från Antirumours Sverige Mänskliga Rättighetsdagarna. Idag, den 15 november håller vi ett miniseminarium, 15.00-15.30. Och imorgon, den 16 november har vi ett bokbord. Om du har vägarna förbi MR-dagarna, kom jättegärna och säg hej!

I samband med MR-dagarna, den 15-18 november, har vi skapat ett specialerbjudande för boken Stoppa ryktet. Under de här dagarna kan du köpa boken för endast 79 SEK (99 SEK) om du beställer boken via den här länken. Boken är skapad av Josefin Branzell Hertz och Evelina Lundqvist. Läs mer om boken Stoppa ryktet.

Överskottet från boken går till att utbilda unga antiryktesagenter i Botkyrka. Boken skrevs som en del av Botkyrka kommuns satsning Stoppa ryktet, 2017 som genomfördes av The Good Tribe.

Specialerbjudnade Stoppa ryktet - MR-dagarna.jpg